Известен българин: Полицаи ме пребиха с бухалка, бях завързан. В МВР няма място за такива

теди джорджо

Популярният диджей Теди Джорджо разказа при гостуването си в подкаста БЛИЦ Live и за най-големия кошмар в живота си. През 2017 година Тодор Георгиев беше бит от полицаи в Добрич след парти в ресторант и се озова в болница с две счупени ребра и комоцио. Бившият президент на футболния Локомотив (Дряново) говори в подробности за случилото се, правейки скандални разкрития пред камерата.

Впоследствие Върховният административен съд (ВАС) осъди ОДМВР-Добрич за нанесен побой над председателя на Общинския съвет в Дряново.

„2022 година спечелихме дело на година и аз съм прецедент в България – единственият съм, който осъжда полицаи, ченгета или държава в последните 30 г. Без протекции на правителства, на управляващи, на министър-председател, на главен прокурор и на който и да е. Без пари и рушвети спечелихме две дела“, коментира Тодор Георгиев.

„Стана проблем на купона, който озвучавах. Малко преди 4 часа сутринта полицаите ме прибраха с думите „Теди Джорджо – наркоман, алкохолик, ела тук, давай показания, бил ли си се, не си ли се бил?“. Двама ме хванаха и ми сложиха белезници, секира на последния етаж. Като по филмите беше. Тогава за първи път изпаднах в безсъзнание. Събудих се в един кабинет и оня ме кара да пиша показания и заповедта за задържане“, разказа още Теди Джорджо.

„Ступаха ме втори път и ме караха да подписвам заповедта за задържането ми. Аз отказах, след което той стана, взе една бухалка, изтупа ме три пъти и после вече не помня нищо. Жена ми в този момент е влязла в районното, разправяла се е с дежурния офицер, благодарение на нея съм жив! Казвам ви го честно. Страшна схема беше там, накачени са като свински черва. Вътрешната проверка казва, че точно, когато са ме били, шеста камера не е работила. Точно там, където ме свалиха и ме пребиха като куче! Не им прави чест, че бях с вързани ръце, а те 4-5 човека ме биха! Настръхвам като говоря… Те трябва да се срамуват и да излязат от системата на МВР, няма място за такива хора – хора без чест и достойнство. Бях с две спукани ребра, комоцио, кръвно 140 на 180. А двамата лекари ми казват, че не можат да ме приемат в болничното заведение в Добрич, тъй като съм бил в добро състояние“, разказа още председателят на Общински съвет-Дряново.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ