ГЕРБ представи програмата си за Пловдив

programa-750x536

Програмата за управление на Пловдив на ГЕРБ и кандидата за кмет Костадин Димитров вече е в публичното пространство.

Документът обхваща всички секторни политикриза развитие на града, като същевременно откроява и тяхната взаимосвързаност. Всеки един компонент от програмата съдържа секторен анализ на моментното състояние и конкретни стъпки за развитие и разрешаване на наболелите въпроси.

„Представяме Ви нашата визия за Пловдив. Зелен, чист и подреден, изпъстрен със събития. Пловдив на бъдещето, в който всеки гражданин има глас и място и всяко място е поддържано с отговорност и грижа“, заяви кандидатът за кмет на Пловдив Костадин Димитров.

Финанси, градоустройство, транспорт, култура, туризъм, образование, социална политика са само част от секторите, които са анализирани. Освен моментното състояние, документът дава ясно разписани стъпки, които трябва да се предприемат.

Предизборната програма на ГЕРБ е отворен документ, който се актуализира всекидневно от жителите на Пловдив.

Гражданите могат да изпращат своите предложения на имейл: [email protected]

На изборите на 29-ти октомври гласувайте с № 7 в трите бюлетини – за кмет на Пловдив, кмет на район и листа с общински съветници!

Линк към Програмата:

https://drive.google.com/file/d/1mGFVO1F0dNiI4UowWuXxymvwIk_u2cZR/view

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ