След като изхвърча от Игри на волята, Ситнилска призна: Говорих тайно вечер! Имах проблеми с…

IMAGE_15774664_40_0

„Скрих телефона в подплатата на сака ми, която е с цип. И не са го намерили. Провела съм няколко разговора през нощта“.

Това разкри ексклузивно Албена Ситнилска от „Игри на волята“. Русокосата машина в бойните спортове се оказа първият служебно дисквалифициран участник от риалити формата, след като от продукцията разкриха за нелегалното вкарване на мобилното устройство още от самото начало на снимките на шоуто край Царево.

„Не ми е приятно да съм първата дисквалифицирана жена в шоуто. Имах колебания дали да влизам, защото имах проблеми с личния живот и трябваше да знам какво се случва навън. Реших, че това ще е спасение за мен. Информацията навън е много по-важна за мен от „Игрите“, изповяда Ситнилска от племето на „Амазонки“ пред Ива Иванова.

„Причината да си взема телефона беше лична, не вярвам някой да си е помислил друго. Имах много проблеми с лични неща, сестра ми имаше тежки моменти, в които я изоставих. Много неща се бяха насъбрали, аз трябваше да вляза и да ги оставя и затова реших, че имам нужда от телефон, тъй като знаех, че там нямам контакт с външния свят и нямаше как да не знам какво се случва с тях.

Знаех, че ще взема телефона, не знаех обаче дали ще го ползвам, то така или иначе не ми се удаде един месец да го ползвам, защото бяхме на реката, там нямаме багаж и ми беше притеснено, защото мисля за това какво се случва навън и за мен беше кошмар. Не съжалявам, че реших да го взема. Съжалявам за тези, които ми стискаха палци. Избрах реалния живот пред играта, игрите са забавление. Най-ценният урок беше преживяването ми на реката, там се научих на спокойствие въпреки цялата гадост и неудобствата там.

Казвах си, че няма за какво да се притеснявам. Мисля, че имах сили за финала, защото се бях подготвила. Получих и контузия, тя тъкмо отминаваше и тогава се случи това с телефона. Дадох всичко от себе си и не влизах в интриги. Раздавах се много за племето и в битките. Не съм се крила. Оряшкова и Момчи са ми фаворитите да спечелят надпреварата“, каза Ситнилска в предаването „На кафе“, пише България днес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ