Костадин Димитров: 10-те най-спешни неща за Пловдив

programa-750x536

„Има най-малко 10 неща, които са спешни за града – почистването, транспортът, трафикът – има затворени цели квартали. Вчера бях в район „Северен“ и търговците от „Брезовско шосе“ недоумяват защо се бави довършването на проекта за водния цикъл. Освен това е затворена за ремонт и друга входно-изходна артерия – също в „Северен“. Това заяви днес в сутрешния блок на БНТ „Денят започва“ кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров.

Според него причината за това състояние е липсата на алтернативни маршрути и на цялостна визия за развитие на Пловдив. Необходимо е реализирането на проекти като продължението на бул. „Северен“ – бърза връзка от моста на Адата, гара „Филипово“, нов мост над река Марица и други.

„Има проекти, които са забавени във времето, но са важни с оглед свързаността в града. Познаването на проблемите ще доведе до по-добър резултат при тяхното решаване. Визията и детайлността са важни стълбове в моята програма“, заяви Костадин Димитров.

На въпрос на водещите за финансовото състояние на Община Пловдив кандидатът за кмет от ГЕРБ отговори, че няма да увеличава местните данъци и такси. Той цитира данни на НСИ, според които размерът на дълга на човек от населението на общината към края на тази година се очаква да стане 290 лева на човек. За сравнение към края на март миналата година той е бил 122 лева на човек

„Анализът на финансовото състояние е важен, но е важно да се знае, че финансовата ни политика ще е стриктна откъм разход и внимателна към приход“, заяви Костадин Димитров и допълни: „Благодаря на всички граждани, на които стиснах ръцете и които ми засвидетелстват подкрепа“.

На местните избори Костадин Димитров – кметът на „Тракия“ и кандидат за кмет на Пловдив Костадин Димитров, кандидатите за районни кметове и за общинска листа са с номер 7 в трите бюлетини.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ