Атанас Кунчев, ГЕРБ: Модерни детски площадки и културни събития в парковете на „Южен“

1855128

Кандидатът за кмет на район „Южен“ от ГЕРБ Атанас Кунчев се срещна с граждани в парк „Райчо Кирков“.

„Това е уникален парк. Наричам го уникален, не заради състоянието му – то определено не е никак уникално, а заради огромния потенциал, който притежава. Това място е с перфектно местоположение, висока посещаемост. Тук просто кипи живот и крещи за култура. Визията ми, ако бъда избран за кмет на района, е още през първата година на мандата ми да превърна този парк в културен център на района“, заяви Атанас Кунчев.

Той обеща да обхване всеки детайл – по-добро осветление, изграждане на нова детска площадка за най-малките, обновяване и модернизиране на вече съществуващите съоражения за игра и не на последно място – задължително изграждане на видеонаблюдение.

„Този парк ще бъде един от най-добрите в квартала, в него ще се съчетава, забавление за децата, отдих и култура за възрастните. Защото хората тук го заслужават, защото „Южен“ не е само проблеми, тук има много позитивизъм и трябва да се осигури провеждането на различни фестивали, събития и концерти“, каза кандидатът за районен кмет Атанас Кунчев.

Той допълни, че в плановете му е и „Малкия парк“ срещу училище „Константин – Кирил Философ“. След разговори с посетителите в парка е набелязал няколко приоритета – изграждане на нова детска площадка с ограда, обновяване на спортните съоръжения и местата за отдих, засилване на сигурността, чрез изграждане на видеонаблюдение. Цялата ми програма е съобразена изцяло с желанията на хората, с които се срещам всеки ден, винаги съм и ще бъда отворен за диалог с Вас, защото за Кунчев това е ключът към успешно управление с грижа за хората.

На 29.10. гласувайте с бюлетина номер 7 за да вдъхнем живот на „Южен“ ЗАЕДНО! Атанас Кунчев – за кмет на район „Южен“!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ