Ето го арестувания кандидат-кмет на ,,Възраждане“. Извършил е сериозно престъпление

методи захаринов

Кандидат-кметът на Дупница Методи Захаринов е бил арестуван снощи при зрелищна полицейска акция. До задържането му се е стигнало, след като се оказало, че той е обявен за международно издирване чрез Интерпол, а заповедта е издадена в Република Гърция, предава Флагман.

Става въпрос за сериозно престъпление, заради което съседите искат да задържим и екстрадираме на тяхна територия, където той ще бъде съден. Всички подробности са изпратени до българската прокуратура, която след като се е запознала, е уважила искането и е разпоредила ареста.

Тъй като обаче сме в кампания и Захаринов се ползва с временен имунитет е поискано разрешение от Централната избирателна комисия, която е заседавала извънредно и позволила задържането му.

Държавното обвинение ще иска удължаване на мярката за неотклонение, стана ясно от изявление на наблюдаващия прокурор.

Методи Захаринов е независим кандидат-кмет, подкрепен от ПП „Възраждане“. От партията го представят като „офицер от резерва, авиоинженер, инспектор в службата за пожарна безопасност“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ