СКАНДАЛ! Кандидат-съветничката Качева измамила над 10 човека за 600 бона. Какво е правила с тях?!

никол качева

Около 600 000 лева е сумата, която 21 годишната Никол Качева е събрала от благоевградчани с обещания за връщане с висока лихва, съобщава Struma. com. След задържането и по сигнал на 75- годишния Симеон М., когото измамила с 31000 лева, един по един в полицията се явявали и други заблудени от Качева. Сред тях има хора, които са и давали по 50, 60 и 100 000 лева, има и по-малки суми, говорят благоевградчани.

Къде са парите, които студентката е събирала, кой е мозъчният тръст, измислил схемата и сама ли е мамила наивниците, това са въпроси, на които трябва да отговори разследването, но става въпрос за измама в особено големи размери, престъпление, за което законът е безпощаден. Има данни, че Качева е признала дълговете си, поддържайки версията, че ще върне парите на всички как ще стане това не е ясно засега, по – интересно е какво е правила с тях.

Отчитала ли се е на някого?! Не е за вярване как 21-годишно момиче е успявало да убеди зрели хора в добрите си намерения и да получи големите суми. Никол Качева беше кандидат за съветник в Благоевград, но веднага след разкриването на измамата поиска да бъде заличена. Работата по разследването прэодължава, дали ще има още изгърмели в пирамидата „Никол“ ще проследим.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ