Мистерия обвива смъртта на журналиста Емил Дамянов. Приет е със счупен крак, но после…

Емил Дамянов

Ден след трагичната развръзка на случая с блъснатия журналист от влака до Враца, все още не е ясно какво се е случило, пише Телеграф. Известният врачански журналист Емил Дамянов, е починал в ранния следобед в сряда в местната болница, по информация от полицията.

Според първоначалната информация, локомотивът на пътнически влак за Видин е ударил пресичащ линията мъж и той бил приет със счупен крак в спешното отделение.

Пострадалият е бил в съзнание и се оплакал от болки в единия крак. За съжаление в спешното състоянието му се влошило и в ранния следобед той починал.

Впоследствие лекарите установяват, че блъснатият има множество вътрешни травми, които се оказали несъвместими с живота му.

Въпреки положените грижи от лекарите, 62- годишният Дамянов издъхнал. Все още не е ясно защо известният в Северозапада журналист е пресичал на нерегламентирано място жп линията и защо не е чул и видял приближаващия влак. Не е известно журналистът да е имал здравословни проблеми, поради които не е видял влака. Има предположения, че трагедията се е разиграла заради гъстата мъгла в сряда сутринта в района.

Колеги, съграждани и спортни клубове изказват съболезнования на семейството на журналиста, известен приживе с добротата си и големия си професионализъм.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ