Безумно зверство в семейството на прокурорското синче: Баща му е задържан, премаза от бой жена си

бисер, васил михайлов

Задържаха прокурора от Окръжната прокуратура в Перник Бисер Михайлов. Причината – побой над съпругата му. По първоначална информация това е станало през изминалата нощ. Засега той е задържан за 24 часа по Закона за МВР, предава Блиц.

Пребитата жена е настанена в болница с мозъчно сътресение. Сигналът е подаден от дъщеря им в полицията. Следовател от Софийската градска прокуратура отива на място, за да извърши оглед на местопроизшествието и разпити на свидетели.

Бисер Михайлов беше заместник-окръжен прокурор на Перник, но след скандалите около сина му Васил, той беше преназначен като редови прокурор в Перник. Прокуратурата ще поиска постоянен арест за Бисер Михайлов. След произнасянето на съда, ще бъде направено и предложение и.ф. главен прокурор Борислав Сарафов да поиска дисциплинарното му уволнение.

След избухването на скандала със на сина му – Васил, Бисер Михайлов подаде оставка като зам.-окръжен прокурор на Перник. Въпреки призивите да напусне системата, той остана редови магистрат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ