Внимание, врачани! Млад мъж дебне жени и дърпа дечица в парк, родители са ужасени

млад мъж

Мъж стряска жени и деца в парка в ж.к. „Дъбника“, съобщава BulNews. За притеснителното поведение на човека сигнализират няколко души в групата „ВРАЦА – КАЖИ НА КМЕТ И ОБЩИНА“.
Галя Александрова е пресподелила пост със снимка на млад мъж, качен от анонимен участник в социалната мрежа. Според нея от вчера той се върти в района на парка. По нейни думи, същият е дърпал и заглеждал няколко деца, едно от които било нейното. Според нея никой не е реагирал и в двата случая, а това е недопустимо, тъй като паркът е постоянно пълен с хора на всякаква възраст, сред които и мъже, можещи да вземат отношение и да ги защитят.

„Хич не е мъжко като видиш, че жена крещи, да седиш и да гледаш безучастно, докато непознат дърпа чуждо дете или се опитва да прави неприлични неща. Не може аз днес да крещя да се махне от детето ми и че ще викна полиция и всички да седят все едно нищо не се случва. Днес моето дете се изплаши, друга майка се е изплашила за нейното, други дечица също. Утре не се знае кое дете ще е… С такива хора шега не бива“, пише изплашената и ядосана жена.
Под поста на врачанката се изляха редица други коментари. Някои пишат, че мъжът е „нова звезда“, други пък споделят, че миналата година същият човек отново е станал известен със свои скандални прояви.

Какъвто и да е той, според поста в групата става ясно, че притеснява хората в града с действията си. Призоваваме отговорните институции да вземат отношение, за да могат врачани да се разхождат спокойно и да не се притесняват за децата си, докато играят в парка посред бял ден.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ