Пеевски изригна: Занимаваме се с цирковете на проруската опозиция, вместо да си вършим работата

payimage-603464

Докато си изпълнява обещанията към българските граждани и работи за хората, ще подкрепяме кабинета. Важно е да го има това евроатлантическо мнозинство. Вотът на недоверие е пореден цирк – загуба на време и пари за българския данъкоплатец. Вместо да си вършим работата, се занимаваме с цирковете на проруската опозиция. Това каза депутатът от ДПС Делян Пеевски след гласуването на вота на недоверие.

По думите му е рано да се каже кого ще подкрепи ДПС след ротацията. „Ако се отклони от евроатлантическия път на България или не работи в интерес на хората, веднага ще свалим това правителство. Ако министрите не се заемат реално да решават проблемите на хората и не видим подобряване на стандарта на живот, ще оттеглим подкрепата си. Конституционните промени няма да са причина да падне кабинетът“, смята той.

Според него тепърва ще бъде дискутирано ограничаването на правата на главния прокурор след становището на Венецианската комисия.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ