Женски екшън! Желязната вдовица се закани на балерината във „Фермата“: Не виждам това е нея

лили

Лили от „Канатица“, която е вдовица с три деца, преминала през бурите на живота ще се изправи срещу изящната, но изключително волева балерина Мартина от „Елбетица“ в елиминационния отборен дуел в понеделник. Двете ще трябва многократно да се катерят по висок стълб, да изваждат стъпалата му, да слизат обратно и да ги закачат на друг стълб, докато останат без дъх.

„Битката е за издръжливост. Аз съм подготвена, съперничката ми – също. Разликата във възрастта ни е голяма, Мартина може да ми е дъщеря. Но в мен има много повече спортна злоба, каквато не виждам в нея“, коментира Лили преди двубоя.

В останалите индивидуални сблъсъци също ще хвърчат искри. Операторката в кол център Иванка от „Канатица“ ще се опита да се освободи по-бързо от висяща въжена клетка от конкурентката си, актрисата Присияна от „Елбетица“, която също е амбицирана за победа. Актьорът Петър от зеления тим и операторът на пристанище Георги от червения пък ще се състезават в цепенето на ритловици. Двата отбора ще трябва да покажат също знания на въпросите от Алманаха и да участват в тежка щафета, пише ХотНюз.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ