България плаче! Загиналият 23-г. бъдещ полицай се оказа Борислав Бахтарлиев, а приятелката му…

Борислав Бахтарлиев

23-годишният Борислав Бахтарлиев, който загина в тежка катастрофа между мотор и лек автомобил, станала около 17:30 часа в петък на изхода на Петрич, се дипломирал преди дни в академията на МВР и само след седмица е трябвало да започне работа в полицията, пише struma.com.

Спътничката му – 21-годишната Виктория Воденичарска от Благоевград, курсант в МВР академията, е с опасност за живота, с множество травми, настанена в болницата в Петрич.

В социалната мрежа Фейсбук и към този момент не спират да валят жалейки от потресени от трагедията близки и познати на младия Борислав.

Шофьор от Разлог, управлявал „Мерцедес“ предприел непозволена маневра обратен завой и ударил с предната си част идващия насреща моторист. Сблъсъкът бил изключително силен. Борислав загинал на място, а момичето зад него е транспортирано в болница.

Пострадала е и жена, пътувала в мерцедеса. Шофьорът е тестван за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни.

Случилото се разтърси Петрич. Това не е първото пътно произшествие с жертва на това място, коментират петричани и свързват тежката катастрофа с фаталния петък 13-ти. За последните дни втора смърт на млад човек в града. Преди дни млада жена блъсна с колата си пешеходец, син на семейство фермери – украинци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ