Пребитата с крик бизнесдама: Виках за помощ, но никой не чу. Удари ме, загубих зрението си

бизнесдама

Усетих силен удар в главата. Обърнах се инстинктивно и видях маскиран мъж, който продължаваше да ме удря с железен прът в главата ми. Това заяви пребитата с метален прът бизнесдама Стефка Терзийска в Благоевград. Тя говори пред Нова, но не пожела да покаже лицето си пред камерата.

Тя обясни, че инстинктивно се опитала да се скрия. „Виках за помощ, но никой не ме чу. Щеше да ми отреже един пръст. Пръсна ми окото, изгубих зрението си.”

„Не знам как се измъкнах. Беше толкова брутално и нереално случилото се, още не мога да повярвам”, каза още тя.

Тя не познава нападателя си. Получавала е заплахи преди от бившия си съпруг, предполага, че той стои зад нападението. Заплахи е имало и към сина ѝ.

„Възстановяването ще бъде продължително и тежко. Лекарите не дават надежда за изгубеното око, а борбата ще е да запази и другото си око”, каза още тя.

Коста Коста, синът на Стефка, също потвърди за агресията и заплахите на баща си. Той се е появил пред болницата в деня на случилото се, където питал за състоянието на бившата си съпруг. „Това няма обяснение. Това ще го носим със себе си за цял живот. Взели сме мерки, надяваме се полицията по-бързо да стигне до края на нещата.”



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ