Неочакван обрат! Случаят със смъртта на Денди е приключен, истината излезе наяве

денди

Обрат! Денди не е убит! Това съобщава „България днес“, базирайки се на свои източници в Софийската градска прокуратура, където се водеше разследването за смъртта на Любомир Милчев. Светският хроникьор е починал от тежка черепно-мозъчна травма в тилната част на главата, която се е усложнила с развитието на възпаление на белите дробове и генерализирана бактериална инфекция.

Относно травмите по тялото на Денди, вещите лица и по двете експертизи на трупа му са категорични, че се дължат на падане назад от собствен ръст и изключително тежък удар на главата в земята. Една от причините експертите да смятат, че Любомир Милчев не е убит е това, че не са установени следи от борба или наранявания от типа „защитни“.

Доказателства за умишлено умъртвяване на Денди или за причиняване на смъртта му по непредпазливост няма. Софийският градски съд прекрати окончателно наказателното производство за смъртта на Денди.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ