Шофьор: Недомислица със светофарите в Кючука прави трафика още по-тежък

shofyor-nedomislitsa-sas-svetofarite-519

Недомислица при организация на светофарните уредби в Кючук Париж допринася за големите задръствания в квартала. За това споделя шофьор, според който движението по бул. „Никола Вапцаров“ в посока Запад–Изток граничи с абсурд.„Когато спрете на червен светофар на кръстовището с ул. „Димитър Талев“, в светва зелено светофара на бул. „Македония“. И обратното, когато тръгнете на зелено оттам – светва червено“, споделя гражданинът.

„Толкова ли е трудно да се направи така, че първо да светне в зелено светофара на бул. „Македония“, а след това да светне в зелено този на ул. „Димитър Талев“, пита шофьорът.Движението в квартала страда достатъчно поради редицата инфраструктурни проекти, а подобна десинхронизация допълнително утежнява трафика.

„Вместо да се облекчи движението, при все че е затворен бул. „Александър Стамболийски“ и целият трафик минава през бул. „Никола Вапцаров“, се създава още повече трафик“, заключва гражданинът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ