Пловдивчанка: Автобусите минават, когато си поискат, а децата ни чакат с по 10 кг раници на спирките

plovdivchanka-avtobusite-minavat-kogato-340

Своеволията на шофьорите от градския транспорт в Пловдив не спират. За поредното безхаберие сигнализирa пловдивчанка, майка на ученик. Тя разказа, че тази сутрин детето и отишло на спирка на бул. „Освобождение” в Тракия, изчаквайки автобус от линия № 4 или № 10, с който да стигне до училище.
Докато детето чакало с 10-килограмова раница на гърба, автобус от въпросните линии не се е появил над 30 минути.

„Днес мъжът ми нямаше възможност да го закара на училище, тъй като все още не се беше прибрал от нощна смяна. Такситата в този момент бяха заети всички и нямахме избор. От 7:20 часа детето ми чакаше на спирката над 30 минути и нито една от линиите не мина”, разказва жената.

Очевидно разписанията не се спазват, тъй като малко след това са преминали два автобуса от линия № 4 един след друг, твърди жената, която предостави и клип до медията ни.

„Ясно е, че щом се движат двата автобуса един след друг, то разписанията не се спазват и е крайно време това бeзобразие да спре”, сподели още жената.

Медията ни ще препрати сигнала до директора на общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта“ Георги Стоилов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ