Атанас Кунчев, ГЕРБ: Откровен съм с жителите, заедно сме за нашия „Южен“

1865051

Кандидатът за кмет на район „Южен“ от ГЕРБ Атанас Кунчев се срещна с жители от ул. „Д-р Иван Кесяков“.

„Това е една от улиците, които слагам в графа „много зле-спешен ремонт“. Да, тя наистина е много компрометирана улица, разбрах го още преди да ме поканят живеещи там. Както казах и на жителите – 5-тата в списъка ми с наистина окаяни улици в района около „Белите брези“. Това сподели Атанас Кунчев.

В този микрорайон, както и в целия Южен, има отсечки в много лошо състояние като „Щип“, „Райко Жизнефоров“, „Смилево“, „Шар планина“ и много други.

„Много ми се иска да обещая, че ще бъдат изцяло преасфалтирани, но не искам да подвеждам никого без да имам поглед над бъдещ бюджет, защото хората заслужават само истината и съм длъжен да бъда открит и откровен.

Това, което мога да обещая и категорично го заявявам е, че ще дам всичко от себе си и ще работя с всички сили, за да се преборя за средства, с които да подобрим инфраструктурата и всички ние да можем да се придвижваме нормално до домовете си“, каза кандидатът за районен кмет от ГЕРБ.

Той благодари за ползотворните срещи и призова гражданите да са все така активни, за да може заедно да работят за район „Южен“.

Номер 7 на 29.10. – Атанас Кунчев -за кмет на район „Южен“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ