Официално откриват най-новия парк в Пловдив

1865049

Кметът на „Западен“ кани жителите на района на официалното откриване на новия парк, изграден на мястото на бившата Гарнизонна фурна. То ще се проведе на 21 октомври, събота, от 11.30 часа.

За музикалната програма ще се погрижат талантливите изпълнители от „Арт Войс Център“, както и Катрин Гачева, позната на широката публика от участието си в „Гласът на България“.

Паркът, построен на мястото на порутените сгради на бившата Гарнизонна фурна, е с изцяло нови алеи, осветление, видеонаблюдение, две детски площадки – за малчугани до 3 години и за по-големи деца, фитнес на открито, маси за тенис, оформен площад, като цялото пространство е обезопасено с ограда.

Засадени са десетки нови дървета и храсти, изградена е и изцяло нова поливна система. Реновирана бе и прилежащата към него зона за отдих, като така бе оформен един огромен парк с обща площ от над 8 декара.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ