Извънредно! Верижно меле блокира пътя Бургас-Созопол, линейка хвърчи с малко дете

катастрофа

Малко дете е настанено в шокова зала на УМБАЛ-Бургас след тежък пътен инцидент на пътя Бургас-Созопол. Сблъсъкът е станал в отсечката след Росенец, съобщава Флагман.бг.

Ударили са се три превозни средства – два бели камиона и черен голф с бургаска регистрация. В немското возило са се придвижвали малкото дете и баща му. Малчуганът е бил на задната седалка със столче и колан. Ударът обаче е бил доста силен, от снимките се вижда, че задното стъкло е счупено, а целият багажник е изкривен.

„Първият бял бус спря изведнъж, в района правят ремонт. В този момент черният Голф спря на милиметри от него, но водачът на втория бял камион явно не е видял и буквално се заби в него“, разказва свидетел.

Междувременно по същото трасе, но в посока Созопол-Бургас, е станала втора катастрофа между зелен Голф с ямболска регистрация и син бус. По първоначална информация, шофьорът на зеления Голф е спрял, за да окаже помощ на пострадалите от първия инцидент. Когато паркирал колата си близо до банкета е бил пометен от водача на синия бус. От удара пък той се озовал в канавката.

Шофирайте внимателно по трасето. На място има полицейски патрули.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ