Голяма драма сполетя евродепутата Андрей Новаков, влязъл в казарма: Разводът ме съсипа

андрей новаков

Ставане в 5 сутринта, изтощително учене цял ден, храна, сън. По този начин евродепутатът от ГЕРБ Андрей Новаков реши да лекува в казармата в Шумен тежката си депресия след развода с любимата му Татяна. Тази година двойката сложиха окончателно край на брака и любовта си, продължила почти 15 години.

Доскоро Новаков се разписваше в Брюксел срещу сумата от над 15 000 лв. месечна заплата. Към днешна дата обаче той се е цанил за редник в шуменската казарма, а зли езици в Благоевград разкриват, че военният чин му трябвал заради откриваща се наскоро висока позиция в сърцето на Европа – втори секретар и докладчик за държавите от Балтийско до Черно море.

За поста било нужно кандидатите да са ходили в казарма, а Новаков НЕ се е отчел пред родината досега.

Запознати обаче отбелязват, че истината е съвсем друга – тежката раздяла с красавицата Татяна и фактът, че тя е взела грижите и за дъщеричката им Ема, съсипали Новаков и го превърнали в „робот“.

35-годишният евродепутат не ядял, не спял, вършел нещата напълно машинално, а състоянието му започнало сериозно да плаши близките му и приятелите от ГЕРБ.

Финалният удар дошъл, след като дори „Уикипедия“ черно на бяло сложила край на брака му с редакция в биографията му, описваща краха на младоженските му трепети.

Според близки около евродепутата по думите му казармата била подходящо място за робот като него, който правел всичко машинално, а съкрушеното му сърце щяло да издържи само, ако умът му не е зает с друго, освен с драконовски военен режим, с който човек лесно действа и не е нужно да мисли, разсъждавал покъртения евроизбраник.

Затова и решението на Новаков да захвърли високия пост и луксозното си жилище в Брюксел и космическата за родните стандарти заплата за спане на нар, ядене на боб и ставане призори, било провокирано от раздялата с Татяна. Говори се, че младата съпруга е виновницата за разлъката, тъй като постоянните отсъствия на Новаков дразнели красавицата, а грижите за Ема падали само на нейните плещи.

Червенокосата хубавица и Новаков са заедно от над 14 години, като вдигнаха пищна сватба през 2017 г., събитието бе почетено от всички първи в ГЕРБ. Лично кметът на Благоевград Атанас Камбитов бракосъчета влюбените, а тогавашната дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов, бе почетен гост на тържеството. Вече бившите съпрузи имали любовна история като на кино – още като студенти двамата се харесали, а подобно на сюжет от романтична комедия единият герой бил „смотльо“.

„Тя хареса отличник с една вежда и наднормено тегло“, описва себе си като студент Новаков, но Татяна тогава не гледала килограми, а голямото му сърце, разкрива самата тя.

В началото връзката им е идилична и логично последвало романтично предложение за брак.

Малко след като си казаха „Да“, двойката станаха родители на малката Ема. Днес, вместо да се описва като предан съпруг и баща в социалните мрежи, Новаков е отбелязал лаконично само „баща на Ема“. Не само е сложен край на съпружеството, а и като по традиция са изтрити снимките с вече бившата му любима.

За разлика от него, който загърби светския живот заради раздялата си с Татяна и се превърна в редник, тя не била толкоз съсипана от края на отношенията им. Преди броени дни тя завела на море дъщеричката им, за която щяла да се грижи през повечето време.

Съдът постанови момиченцето да е под опеката на майка си, а това окончателно сринало Новаков, пише „Уикенд“.

Депутати, научили за тежката разлъка защитават решението му и смятат, че е добре да отиде за месец в казармата, където да остане изолиран от света, след като не може да вижда дори дъщеря си в момента.

Нямало как да се грижи дори за семейното куче, тъй като Татяна доскоро живеела в София, а той в Брюксел или Страсбург.

Татяна не харесвала, че Андрей спазвал само едно от обещанията си – да е у дома на годишнината от сватбата им – 28 май. Въпреки огромната му заплата, неговите отсъствия започнали да я терзаят, а това, че се оказала сама с подрастваща на ръце, куче, професия и домашни задължения, определено ѝ дошло в повече.

Мълвата дори носи, че хубавицата намерила кой да я теши във вечерите, в които Андрей бил на заседания на Европарламента, въпреки че от ГЕРБ буквално злостно отричат подобни твърдения. Причината е, че Татяна също е близка с много от колегите и съпартийците на бившия си съпруг, които защитавали повече неговото реноме и достойнство, отколкото семейните ценности.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ