Пострадала при катастрофа във Варна: Трагедия е правилната дума!

1866554

За катастрофа на варненския бул. „Левски“ около 05:25 часа на 21.10.2023 г., научаваме от публикация с десетки коментари в групата „Виждам те КАТ-ВАРНА“,. Научаваме, че автомобилът, участвал в ПТП-то е BMW и именно това отприщи дискусията. Малко по-късно потърпевшата публикува опровержение на случката:

Във връзка с постовете и коментарите за трагедията снощи… И да, точно трагедия е правилната дума! АЗ съм жената, която откара линейката. С мъжа ми нито сме се „състезавали“ с някого, нито той е „некадърен шофьор“, избиващ комплекси, нито има нещо общо с каква регистрация е автомобила. ТОЙ е просто бъдещ баща, разтревожен и каращ бременната си жена с кръвоизлив към спешното, на аварийни.

Моля ви, преди всичко бъдете ХОРА, не се подигравайте с чуждото нещастие, особено когато не сте наясно със ситуацията.

Бъдете здрави и дано НИКОГА не ви се случва подобно нещо!…

Ето и част от коментарите:

Комплексите и простотията ходят по хората…не е задължително да е БМВ но при тея от тази марка е някакси по концентрирано (малко над 90%) има и с по нови и по стари модели отговарящи на същите условия – предполагам щото си мислят, че карат кола и са безсмъртни и физичните закони неважът за тях та често ги виждаме в опровержение на тяхното ограничено мислене и знание . Въпреки, че има и свестни от тая група – малко но има. хаххха

BMW -1

Като минах днес край мястото на ПТП—то чак ми прилоша! Никой и по никакъв начин не може да оправдае случилото се, дори и състоянието на бременната жена! Жалко, че и семейството което е пострадало не разбира какво са направили!

Аз вдигнах колата. Карали са жена в критично състояние в спешното. ПО ДУМИ НА ПОСТРАДАЛИТЕ!!!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ