Васил Терзиев се изпусна лошо в Нова, призна си: Ще има сглобка с ГЕРБ за управлението на София

payimage-600225-1280x853

„Нашият призив винаги е бил насочен към софиянци, месеци вече сме на терен, запознати сме с проблемите на хората“.

Това каза в ефира на Нова тв кандидатът за кмет на София Васил Терзиев.

„В програмите на другите партии припознавам много идеи, които не са променяни в годините, не са се изпълнявали също.

„Ако нямаме мнозинство, се надявам този, който ще застане на поста да направи най-доброто. Ще работим с всички. Да спечелиш избори е едно, а да управляваш добре съвсем друго“, добави той.

Коментирайки възможността кметът да няма мнозинство в Общинския съвет и да се превърне в „заложник на една неизбежна сглобка”, той подчерта че: „Ако нямаме мнозинство в Общинския съвет, тогава все пак кметът има доста висока трибуна, от която да говори за решенията за града и да ангажира обществото. Имаме 61 съветници, които трябва да работят основно за интересите на софиянци, а не по някаква друга линия. Ако трябва – ще работим заедно с всички тях. С всички 61 представители в Общинския съвет”.

Терзиев посочи, че това, което го интересува, е на 29-и октомври софиянци да излязат и да гласуват.

„Защото балотаж за Общински съвет няма. Следващото, което ме интересува след спечелването на изборите е, да покажем, че за четири години управлението може да бъде доста по-различно – прозрачно, ефективно и да сближим скъсаното разстояние между софиянци и общината. Защото да печелиш избори е едно, а да управляваш добре – е друго. Нашата амбиция е да покажем едно добро управление”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ