Кърваво меле на Е-79 с жертва и пострадал. Движението е затворено в двете посоки

катастрофа

Тежка катастрофа край Симитли. Загинала е една жена, а друга е пострадала, съобщи bTV.

По първоначална информация е станал сблъсък между два автомобила на път Е-79 при разклона за село Полето.

Пътят е затворен и в двете посоки. В посока ГКПП „Кулата“ леките и лекотоварните автомобили се пренасочват през Симитли.

В посока София трафикът се пренасочва през Крупник.

Товарните автомобили изчакват на място.

Временно е ограничено движението и в двете посоки по път I-1 Благоевград – Кулата в района на с. Черниче поради ПТП. Въведен е обходен маршрут за леките автомобили: п.в. Симитли – общински път с. Черниче – п.в. Брежани и обратно. Тежкотоварните автомобили изчакват на място. Трафикът се регулира от „Пътна полиция“, уточняват от АПИ.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик.

По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.​



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ