2г след смъртта на Денис, феновете му са категорични: Присъствалите на инцидента мълчат и прикриват

денис теофиков

Денис Теофиков не се е самоубил! Това продължават да твърдят фенове на музиканта, който напусна този свят преди точно 2 години.

На 24 октомври 2021 г. в малките часове на деня тялото на 21-годишния изпълнител е намерено безжизнено в междублоковото пространство на комплекс в София. След близо 2-годишно разследване полицията стигна до заключението, че младият изпълнител е скочил от 7-ия етаж и така сам е сложил край на живота си.

На коренно различно мнение обаче са феновете на покойния Теофиков. Денис бе много близък с тях и редовно се срещаше с привържениците си, които го подкрепят безрезервно.

По думите им, щом присъствалите на инцидента мълчат вече толкова време какво точно се е случило, значи прикриват нещо. Както е известно, на купона преди фаталния инцидент е гаджето на певеца Алекса.

„Как спят спокойно всички, които бяха с него в нощта на инцидента! А вие страх от Бога имате ли?!“, пита един от най-верните фенове на Теофиков.

Друг добавя: „Много жалко, две години надежда, че ще разберем истината и накрая горчивата истина от горчивата българска следователска дейност“.

Много от колегите на Теофиков също продължават да твърдят обратно на това, до което стигна разследването. Каква е истината за кончината на музиканта, май никога няма да разберем.

В същото време стана ясно, че почернените родили не са харесвали последната приятелка на сина им – Алекса. Силиконовата бомба и до днес се кълне, че винаги ще обича само Денис. И никога няма да го забрави. Знойната брюнетка е в тежък конфликт с бившата на музиканта – колежката му Десита. Двете не могат да се понасят и постоянно си сипят обвинения една към друга заради Денис, пише ХотАрена.

„Въпреки времето, което измина, болката не намаля, празнотата не се запълни, раната не се затвори! Кърви и боли без теб, без очите ти, без ръцете ти, без любовта ти! Липсваш ми всяка една секунда. Любовта ми, тя е тук за теб до последния удар на сърцето ми. Изминаха две проклети години без теб, мили мой Денко! Първа и последна любов си ми ти. Обичам те и така ще е до края ! Почивай в мир, любов моя“, пусна жалейка по повод годишната от кончината на Теофиков Алекса.

Десита също почете паметта на младия изпълнител, който си отиде от този свят на 21-годишна възраст. Младата чалга дива сподели специални за двойката момента от времето, когато са заедно. „Завинаги“, гласи посланието на Десита.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ