Разкрития! Ето кои са нападателите на кандидата за кмет от БСП Христо Бардуков. Дължал крупна сума

169824838198190

Цонко Пеев от Бяла Слатина и Иво Киров от София са двамата маскирани мъже, които в ранните часове на неделя пребиха с метална тръба и юмруци кандидата за кмет на село Зидарово от БСП Христо Бардуков, съобщава Флагман.бг.

Цонко и Иво, двама посредници и поръчителят – Асен Славков от София, се намират в този момент в ареста в Бургас. Петимата са спретнали покушението срещу Бардуков, защото местният общественик дължал крупна сума на Асен и от дълго време не му я връщал, въпреки предупрежденията на столичанина.

Софийският бизнесмен Асен Славков живее в местността „Буджака“ в двуетажен палат. Той също е криминално проявен, арестуван за брутален побой над майка и дъщеря в Созопол през 2018 г.

Асен Славков е изпратил двамата мъже с качулките, които пребиха Христо Бардуков. Именно те са заснети от камерите за видеонаблюдение на къщата на Бардуков.

Екшънът се разиграва малко преди 3 часа през нощта, когато Бардуков се прибира след масовия хепънинг с мъжко бръснене, който организира по-рано през деня в центъра на селото. Биячите са облечени с черни дрехи и качулки. Започват да го налагат 10 метра преди къщата му в Зидарово. Удрят го с метални тръби и юмруци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ