Кървава касапница с 2 жертви и 12 ранени на ,,АМ Тракия“. Имало е гонка и с полицията

полиция

Тежко пътно произшествие е станало в малките часове днес на автомагистрала Тракия, съобщават от пресцентъра на ОДМВР в Сливен.

В 01,30 часа, в района на км. 253 в посока град София, патрулен автомобил, извършващ линеен контрол, е подал сигнал за спиране на лек автомобил „Мазда 6“. Водачът на автомобила не спира на подадения сигнал, увеличава скоростта и прави опит да избяга. След няколко километра губи управление и се преобръща извън пътното платно. В автомобила са пътували 14 лица. Установено е, че 12 от тях са чужди граждани, без документи. Водачът е 26-годишен мъж български гражданин.

При произшествието на място са починали двама- един от превозваните лица и спътника на водача. В болнични заведения в Сливен и Ямбол за оказване на медицинска помощ са откарани водачът и останалите 11 пътници, които са пострадали, но по-леко. 10 човека от са настанени в сливенската болница и двама – в ямболската.

По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ