Борисов в Созопол: Всичко добро за общината сме го направили ние. Като гледам ПП-ДБ ме е яд

бойко борисов

Всичко добро за Созопол сме го направили ние – църкви, разкопки, пречиствателни станции.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на обиколка в града, предава Епицентър. С него бяха и кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов, областният лидер на партията Иван Алексиев и депутатите Андрей Рунчев и Галя Желязкова.

Те разгледаха реновираната църква „Св. Кирил и Методий“ в Созопол.

„Църквата е фантастична“, заяви Борисов и попита за вложените средства в ремонта: „Близо 1 млн. лв.“, му обясниха от управата на града.

„Това правехме ние по времето на упралението на ГЕРБ – църкви, джамии, католически храмове. Има какво да надграждате, да надграждате“, обърна се той към членовете на партията в областта, които му напомниха и за приноса на видния историк проф. Божидар Димитров за развитието на археологията в региона.

„След като гледам как възстановяват държавна сигурност отвсякъде и то ПП и ДБ, така ме е яд, че навремето свалихме от министерски пост Божидар Димитров, защото някога е ходил в Италия. Сега те си слагат внуците и снахите на тези постове.“, припомни Борисов.

По-късно Борисов ще се срещне със симпатизанти в Бургас.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ