Ексклузивно! Първи коментар на Костадин Димитров, който води в резултата в Пловдив

Screenshot 2023-10-29 at 20.19.42

Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Костадин Димитров, който води в резултата под тепетата с 34.5% направи първи коментар на изборите пред бТВ. Той благодари на всички, които са го подкрепили и на всички пловдивчани, които са излезли да гласуват днес. Ниската избирателна активност в Пловдив Димитров си обяснява с хубавото време и дългата ваканция.

„Част от хората решиха да си вземат почивка“, коментира Костадин Димитров. Според него две са нещата, които ще мотивират пловдивчани да гласуват през следващата неделя на балотажа. „Това, че в последния месец битката наистина беше интересна, но моите дела трябва по-скоро да говорят, отколкото моите думи. Това, че през последните 12 години успяхме да направим в „Тракия“ малки оазиси, успяхме да отделим на гражданите грижа, имахме визия за развитието на квартала с изграждането на детска ясла. Само след няколко дни е откриването на нова детска градина, с която решаваем проблема с недостига на места.

Излезте другата неделя и гласувайте, защото ние показахме с действията си, че наистина можем да правим чудеса и много често без средства“, призова съгражданите си Костадин Димитров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ