Костадин Димитров: Когато видя проблем в града, започвам веднага да мисля за неговото решаване

kostadin-dimitrov

Ще има ли изненади тази седмица по време на предизборната кампания до балотажа, как коментира двойно по-големия си резултат в сравнение с втория претендент, в студиото на Plovdiv24.bg разговаряха с кандидата за кмет на Пловдив Костадин Димитров, издигнат от партия ГЕРБ:

– През последните 12 години мисълта за работата в Пловдив постоянно ме вълнува – когато видя проблем в града, започвам веднага да мисля за неговото разрешаване, сподели той.

На въпрос как точно ще коментира двойно по-големия резултат от вота на пловдивчани в негова полза, Димитров се въздържа от подробен анализ, тъй като все още окончателните данни не са готови, но сподели, че информацията от социологическите агенции го е изненадала по отношение на голямата разлика между него и втория кандидат.

„Надявам се на една успешна седмица, в края на която да се поздравим с добър резултат, след много положени усилия“, заяви той, като не пропусна да посочи, че ГЕРБ има шанса да спечели всички кметски места в районите в града.

„Мисля, че ще имаме успех във всички райони, защото показахме, че можем – и с малките проекти, и с големите“.

Костадин Димитров акцентира, че сред приоритетите и крайно належащо е облагородяването на любими на пловдивчани зони като река Марица, хълмовете, цялостната архитектура на града.

„Продължаваме с положителна кампания с добри послания – за доброто на Пловдив“, заключи кандидатът за кмет на Пловдив, издигнат от партия ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ