Писъци огласиха Казанлък: Изверг стреля с пушка по група деца и вади бухалка

полиция

Група деца, които играели на криеница в казанлъшкото село Розово, са били нападнати от мъж с пушка. По думите на едно от тях той е карал след тях, обстрелвал ги е с пушка и ги е заплашвал с бухалки.

Други деца от съседната улица са чули изстрелите и са се обадили на полицията. Служители на реда незабавно са пристигнали на място с четири полицейски автомобила, включително и криминална полиция. По непотвърдена информация патроните, с които е стрелял мъжът, са намерени. Човекът е оставил колата в храсти и е избягал в посока Казанлък, предава Лупа.

Едно от децата сподели, че нападателят се казва Иван, не е ловджия и не е ясно дали има разрешително за пушката. „Започна да вади бухалки от колата и ни накара да се съберем на едно място, за да не стане по-лошо. Разпитва ни чии деца сме. Каза, че ни познава всички и каза: „Ще видите сега какво ще стане“. Когато Иван чу сирените остави колата и избяга. Много се уплашихме да не ни застреля. Всичко стана много бързо“, разказа детето.

По-късно мъжът е бил намерен в селото и е задържан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ