Ексклузивно! Арести в Пловдив

1879146

Четирима задържани при полицейски проверки по линия „наркотици“ през последните дни на територията на областната дирекция. В ареста на Шесто РУ попаднали двама криминално проявени и осъждани мъже, на 39 и 41 години.

Първият бил засечен в квартал „Столипиново“ от екип на моторизирано звено „Сигма“ и при вида на униформените изхвърлил на земята пакетче със синтетичен канабиноид и шишенце с метадонов хидрохлорид.

В съседния квартал „Изгрев“ вторият бил хванат да носи в себе си хероин. На улица в район „Северен“ пък колегите им от Трето РУ иззели от 31-годишен мъж две сладкарски изделия тип „бисквита“ със съдържание на канабис.

Междувременно карловски криминалисти предприели претърсване на адреса на жител на Калофер, където открили да се съхраняват 45 грама марихуана. По случаите са образувани досъдебни производства за престъпление по чл. 354а, ал. 3 от НК под наблюдение на районната прокуратура.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ