Сълзи и тормоз във „Фермата“! Кенан унижава жените: Ако си намерят мъже, аз плащам сватбите

фермата

Трета жена пропищя във „Фермата“ от първичния Кенан, който се прочу като Бай Ганьо в стопанството и неведнъж докара до сълзия нежния пол. След като разплака две участнички операторката в колцентър Иванка и студентката по право Линда, земеделецът успя да разстрои и учителката Теодора с груби коментари за кулинарните й умения. „Няма манджа, която да не е изгорила. Това, че е добър човек, не означава, че прави нещата добре. И овцата е добра, но е овца“, обобщи той. Кенан обаче не спря дотук и лепна още епитети на съотборничката си от „Канатица“ – „мързелана“, „хаотична“, „шматка“. „С този характер, ако си намери мъж, аз ще й платя сватбата“, завърши тирадата си той.

Теодора, която е сред най-спокойните, старателни и добронамерени жени в риалитито, трудно понесе думите му. „Кенан е нетактичен и неуважителен, проявява тормоз спрямо мен. Иска да ме потъпче, за да изпъкне“, разстрои се участничката, която работи до 4 часа сутринта по фермерските задачи, след като мина през тежък дуел на Арената, предава Марица.

Поведението на земеделеца от Дулово беше посрещнато на нож и от мъжете във „Фермата“. „Уважавам Кенан, но не и отношението му към жените, те са нашите героини, трябва да се отнасяме добре към тях“, каза съотборникът му от „Канатица“, футболистът Коко. „Кенан не е лош човек, но е на съвсем различно интелектуално ниво от повечето хора тук. Свикнал е с патриархалния модел – жената да е чистачка, миячка, перачка и готвачка, и да му налива ракията“, добави актьорът Петър от „Елбетица“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ