Шокиращ обрат! Мадалина направи наш Гришо на луд след загубата му от Джокович

григор димитров

Мадалина Генеа явно е решила да продължи да човърка българската звезда в тениса дори след раздялата. Тя пусна ново послание в социалните мрежи към него, вероятно дебнейки го, докато е леко сринат след загубата от Джокович. Вчера той се разплака след мача.

„Гордея се с теб“, написа Мадалина минути след загубата на Григор Димитров във френската столица.

Мадалина Геня публикува снимка на Григор Димитров, вдигнал в ръце наградата си за вицешампион в Париж, предаде 24 часа.

Сторито бе придружено с надпис Proud of you! Видно е, че румънката се опитва да обърка звездата и всеки ден пуска разнопосочни послания. Това обаче едва ли ще й донесе успех предвид психиката на Григор, който скоро ще въстанови от смазващата победа на Джокович.

Григор Димитров загуби финала на Мастърса в Париж от Новак Джокович в два сета. Само преди дни Мадалина Геня за първи път загатна каква е причината, довела до раздялата й с българския тенисист Григор Димитров.

„Имам твърде голяма класа, за да говоря за лъжци и хора, които изневеряват“, написа Мадалина на профила си.

„Не искам да имам нещо общо с теб. Дължиш постиженията си и на мен! Факт!“, пише във втора публикация румънката. Така тя потвърди написаното в румънската преса, че серия изневери на Григор са причината за раздялата им. Тенисист номер 1 е отново ерген, след като се раздели с Мадалина Геня.

Моделката изтри снимките си с Григор, а той направи същото, като в профилите му в социалните мрежи вече няма и следа от доскорошната любима.

Преди две седмици първата ни ракета в мъжкия тенис сподели загадъчно послание. Той качи стори в Instagram с текст „No money can buy loyalty“ („Парите не могат да купят вярност“), загатвайки може би причината за раздялата помежду им. Постът е придружен с картинка на лъв, който е опора на жена с лък, въпреки че тя го убива, забивайки сама няколко стрели в гърба му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ