Луна пак си повярва, скочи на политиците: Излязох наяве и казах истината. Аз мога да оправя нещата

луна йорданова

„Цялата система на гласуване е корумпирана и търси келепир от гражданите на държавата. Хората бяха карани насила да ходят да гласуват, за да им се взима по 8 лева на глас.“

Това каза в деня на изборите пред „България Днес“ певицата Луна. Изпълнителката на няколко пъти се кандидатира за президент и за народен представител, но този път на местните избори реши да пропусне. Причината – не вижда смисъл.

„Не подкрепям никого“ е най-опасна графа. Това е капан! Съветвам никой никога да я използва“, заяви фолкпевицата Луна.

Именно затова русата фурия е решила да не се яви в избирателната секция, защото иначе мисли, че ще подкрепи статуквото.

„По този начин те взимат от мен 8 лева, които отиват в партия, която дори и аз не знам.“

Въпреки че пускането на вот в урните е безплатно, музикантката не иска да подпомогне субсидирането на нито и една партия.

„Ти си мислиш, че не си гласувал за никого, но така субсидираш някоя партия, която дори не знаеш коя е“, убедена е бившият кандидат-президент и добавя: „Регистрирайки се в секцията, 8 лева моментално заминават. Тази графа бе измислена, когато апатията обзе обществото и то не искаше да гласува. Когато субсидиите започнаха да намаляват, те въведоха този избор. Един вид да изглежда като „протестен вот“, но всъщност е, за да отидат субсидии там, където искат управляващите“.

„Политик за мен няма в България. Ако имаше сериозен политик с част от качествата, които изброих, ние нямаше да сме на това дередже“, констатира гръмко артистката.

Изпълнителката не намира лидер с качества, които тя държи да има, и не е посетила урните в предходната неделя.

„Няма сериозен повод да се гласува. Сериозен повод е, когато здравомислещите хора ходят и гласуват само когато Луна е кандидат на каквато и да е позиция в политиката“, обясни тя за своя избор.

Луна заяви, че отсега нататък щяла да гласува единствено за себе си. Шуменската фурия мисли, че тя е честен и борбен човек, който знае дефицитите и нуждите на обществото, и че тя е единственият човек, който ще оправи нещата.

„Кой ще ни осигури спокойния живот в нашата прекрасна родина?“, зададе въпрос риторично Луна и добави: „При това изсмукване на последната стотинка на българските граждани. При този омагьосан кръг на фалшиви политици“.

Певицата няма доверие на нито едно политическо лице в България.

„Когато се кандидатирах за президент през 2021 г., постигнах огромен успех. Направих всичко сама, само и единствено с лични средства. Нямах подкрепата на който и да е, за да се разгранича от мафиотските кръгове и структури или с комунистическата поквара и прочие“, разказва Луна за преживяванията си по време на своята кандидатпрезидентска кампания.

„Излязох наяве и казах истината. Подскочиха ми някои хора, започнаха да ми вредят и на физическо ниво. В един момент хората вярват на лъжата, а не на истината, защото са повлиявани от структури, които денонощно промиват мозъците на хората и ги отклоняват от правия път, от реалността, от правилния начин на мислене“, Луна иска да отвори очите на българите и да ги накара да виждат света, както тя го вижда.

По думите й у нас нещата могат да се оправят само от нестандартни хора. Според нея това са творците, които не са част от матрицата, а от статуквото.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ