Вечният нарушител: Рейс спира с месеци на булевард в Пловдив за кафе и закуска

Screenshot 2023-11-06 at 17.07.27

Автобус от пловдивския градски транспорт почти всекидневно спира в един и същи час на едно и също място в Пловдив и запушва движението за определено време. За това сигнализира потърпевш, който многократно засича рейса, докато минава по маршрута, за да отиде на работа.

Въпросният шофьор на автобуса паркира пред бензиностанция „Лукойл”, непосредствено преди кръговото кръстовище с ул. „Владая”, като по думите на читателя ни това се случва, за да закусват и пият кафе. Това се повтаря вече няколко месеца, като въпросният шофьор първо е бил с един автобус, а сега с друг.

„Този автобус на градския транспорт в Пловдив всяка сутрин около 6.30ч /през седмицата / спира на аварийни светлини на бул.“Шести септември“ срещу „Бриколаж“ пред бензиностанция „Лукойл“. Тъй като пътувам с кола по това време го виждам почти всеки ден. Оказа се, че закусват и пият кафе. Даже не се притесняват, че пречат на движението. Изглежда през ден е първа смяна и когато се засече с моята смяна го виждам по едно и също време”, разказа потърпевшия.

Той добави, че е сигнализирал фирмата превозвач, но към момента отношение не се взема.Снимките са правени в различни дни в един и същи час в различни месеци от годината!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ