Какво става в „Бояна“? Комунистическо чедо викна спешно поп за шефа си Боби Михайлов

payimage-566870-1280x853

В леговището на БФС в квартал Бояна вече са доста притеснени от последните събития и се чудят как да задържат властта. Пишлемето-директор на централата Христо Запрянов извикал спешно поп, който е посетил сградата на БФС и е отслужил молитва „против уроки“.

Всички служители на футболната централа са били задължени от Запрянов, син на бившия комунистически журналист и червен милионер със същата фамилия, да присъстват, а свещеникът е поръсил клетниците със здравец и светена вода.

Не е ясно каква е точно причината за това действие от страна на пишман-ръководството на футболната централа, но това идва само ден, след като от „Бояна“ оповестиха, че европейската квалификация с Унгария се мести от София в Пловдив. И без присъствието на фенове, които готвеха унищожителен протест срещу Борислав Михайлов и пионките му като Запрянов и Гонзо.

Иначе в християнството под „уроки“ се разбира общо неразположение, причинено от външно въздействие на завистливи, злостни и злонамерени хора.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ