Зико предаде властта на Костадин Димитров и заяви: Градът е твой, грижи се за него

Screenshot 2023-11-08 at 12.20.22

Здравко Димитров предаде управлението на община Пловдив на новия кмет Костадин Димитров. Той се обърна към него с думите „градът е твой”. Като двамата заедно с митрополит Николай влязоха в кметския кабинет, за да се направи символичното предаване на ключа за градската администрация.

Зико подари икона на Свети Георги Победоносец на своя наследник, като му пожела успех в неговия мандат и заяви, че всяка негова победа ще бъде победа и за пловдивчани. Той също така пожела на Костадин Димитров да може да работи добре с общинския съвет, защото през неговия мандат това е било трудно.

От своя страна новият градоначалник заяви, че най-важната дума днес е приемственост. Като той ще продължи проектите, които са започнати в мандата на Здравко Димитров, до успешен край. Новият кмет по традиция беше посрещнат от общинската администрация. Относно екипът му той заяви, че те ще бъдат обявени през новата седмица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ