Бомба от Светльо Малинов: Новият лидер на ДПС може да е с българско име и да е жена!

светльо малинов

Смяната на Мустафа Карадайъ бе предизвестена, само моментът е странен, заяви пред БНТ Светослав Малинов, който веднага уточни, че ще разбере основанията в момента, в който види новия лидер и неговия екип.

„Тогава ще е ясно дали това е сериозна фундаментална промяна или е опит да се замени лидер, допуснал грешки“, отбеляза още той.

„Според мен Делян Пеевски няма да е новият лидер, защото това ще блокира участието на ДПС във властта, но много ще се впечатля, ако лидерът е с българско име и още повече, ако това е жена“, загатна още Малинов.

Според него пътят към властта минава през съгласието на ГЕРБ, което е налице, но не така стоят нещата при ПП-ДБ и особено, ако Пеевски застане начело. На фона на предстоящата ротация, когато ще се сменя не само премиер, а вероятно и министри, това става още по-голямо предизвикателство.

Малинов смята, че за да има стабилност във властта, коалицията трябва да стане по-симетрична и в един момент Бойко Борисов да каже за нея: „Ние“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ