Страшен инцидент с пътнически влак край Русе: Мъж намери смъртта си, машинисти се вайкат

влак

Около 03:10 часа тази нощ ОДМВР – Русе е получен сигнал за блъснат от влак човек.

Изпратените на местопроизшествието полицейски служители са изяснили, че инцидентът е настъпил на ЖП линия №4, гара Русе – гара Горна Оряховица, в района на км. 16+200, в междугарието Долапите – Централна ЖП гара Русе, предава ruse24.bg.

Там е установен пътнически влак, който се е движел по направлението София-Силистра. Машинистите са обяснили, че след ЖП прелеза на кв. „Долапите“ са забелязали човек да върви по баластовата призма, непосредствено вдясно от жп линията и незабавно са задействали спирачките, съобщават от ОДМВР-Русе.

След спирането на влака, са се върнали пеша обратно и са установили възрастен мъж да лежи в канавката вдясно до ЖП линията. Той е бил откаран в УМБАЛ „Канев“ в Русе, където по-късно е починал. На местопроизшествието е извършен оглед, случаят е документиран, образувано е досъдебно производство и се изяснява от служители на Първо РУ. Установена е самоличността на лицето.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ