Жестоко убийство в Кюстендил. Мъж на 56г. е открит мъртъв, ще ви изненада досието на убиеца

Полиция, Крими

По искане на Окръжна прокуратура – Кюстендил, съдът взе мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо И.К. (на 49 години), привлечен в качеството на обвиняем по досъдебно производство за извършено убийство престъпление по чл. 115 от НК. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура София. В хода на разследването са събрани Доказателства за виновността на И.К. в умишленото убийство на 56-годишния Л.К. Деянието е извършено в апартамент в жилищен блок в кв. „Запад“ в Кюстендил.

Убийството е станало на неопределена дата през ноември, казаха за БТА от съда в Кюстендил. Проведени са разпити на свидетели, оглед на местопроизшествие, следствен експеримент. От справката за съдимост е видно, че обвиняемият е осъждан, в това число и за престъпление срещу личността причиняване на две средни телесни повреди. Според Окръжния съд в Кюстендил е налице е реална опасност 49-годишният мъж да се укрие.

Деянието представлява тежко умишлено престъпление по смисъла на Наказателния кодекс, за което законът предвижда наказание „лишаване от свобода“ за срок от 10 до 20 години. Разследването продължава под надзора на прокуратурата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ