Добрев удари по масата: Ще стане страшно! Плашат със скок на цените, а през март ще отпрашат

Делян Добрев

Политическата обстановка в страната отново е напрегната. Чакат се съдбоносни политически решение от страна на ГЕРБ. Партията се събра във Велико Търново, за да реши да остане ли част от „сглобката“.

„Повече не може да живеем по този начин. Нас ни избра народът и трябва да се борим за добра изпълнителна власт, с която има добра комуникация и ще работи за развитие на градовете. Нямаме време за нови нулеви мандати“, обърна се той към колегите си, възмущавайки се от отношението на настоящите управляващи към местната власт, предава Стандарт.

Той се надява в новия бюджет да имат подкрепа от депутатите и да се борят за всичко, което не можаха да изпълнят. Нужда е коренна промяна и работеща държава, най-вече за хората, които питат кога тя ще започне да работи“, каза Панов.

„Година и половина твърдим, че дерогацията трябва да се прекрати и че финансира с милиарди режима на Путин в Русия, с който се финансира и войната. От тази седмица нашите думи се доказаха и изведнъж се превърнаха в новина в България.

Мнимите евроатланци за последните си две правителства увеличиха от първия ден на войната в Украйна покупката на руски петрол от 15 милиона барела до 45 милиона барела“, каза пък Делян Добрев.

„Ще видите какъв вой ще настане. Той вече настана. Плашат с увеличение на цените. Има 12 държави в Европейския съюз (ЕС), в които бензинът и дизелът са по-евтини, отколкото в нас. Мнимите евроатланцити ги видяха вече в Европа, видяха ги в цял свят какво представляват.

Още преди седмици предупредих, че ще завишат нереалистично данъчните приходи в бюджета. Те не могат да ги съберат. Ама тях това не ги интересува, защото ще карат до март, а после кой знае къде ще отпрашат. Този бюджет са го правили отзад напред“, допълни той, визирайки Бюджет 2024, който в петък бе представен от финансовия министър Асен Василев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ