Българийо, докъде я докарахме? Мъж налага зверски жена на оживена улица, никой не се намеси

насилие

Плашещ случай на агресия над жена в Пазарджик, предава GlasNews. Скандал между двойка завърши със серия от удари с ръце и крака. Насилието се разиграло посред бял ден на улица в града, а никой от преминаващите граждани не се намесил.

„Докато чакам да си платя сметката на телефона, бях свидетел на тази наркоманска гледка. Колко жалко! Млади хора унищожават живота си,“ коментира пазаджиклийката, разпространила видео от грозната свада в социалните мрежи.

На кадрите се виждат спорещите граждани. В един момент мъжът, който е разгърден в студения ден, започва да дърпа жената, а после да ѝ нанася удари с ръце и крака. Пререканието продължава, следват и нови удари по дамата.

През това време край тях минават и хора, но намеса липсва.

Случаят буди вълна от възмущение в социалната мрежа Facebook. Докато някои пазарджиклии са възмутени, че никой не е предотвратил агресията, други винят за случая единствено спорещите.

Вижте някои от мненията на местните жители:

„Защо снимате, а не се намесихте? Как може никой да не реагира? Що за хора сме?“

„И просто снимате? Не вървим на добре! Жалко за сеирджиите! Участниците в клипа са погубили живота си, но сеирджиите минаващи, виждащи, снимащи и подминаващи – жалко за вас! Никакво съжаление, съчувствие и каквото и да е чувство ли няма във Вас?“

„Как не ви е срам да застанете отстрани и да снимате така хората. Направо сте зарезил вече в тоя град , като ги гледаш,че си унищожават живота, защо не идеш да помогнеш, ами стоиш и снимаш. Прибери ги у Вас, нали ревеш за младежта?“



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ