Георг Георгиев с удар по ПП-ДБ: Мислите си, че ще ни тропате с крак! С 37 депутати не можете нищо

георг георгиев

Шизофренното поведение на „Продължаваме промяната – Демократична България“ (ПП-ДБ) премина всякакви граници. Не може в единия случай да казваш, че ще търсиш диалог, а в следващия момент да отказваш да говориш с ГЕРБ.

Това заяви в предаването „Пресечна точка“ по NOVA депътатът от ГЕРБ – СДС Георг Георгиев, който коментира отношенията в некоалицията.

„Когато Денков говори за коалиционна култура, нека си припомни ежедневното поведение на ПП-ДБ. От „Промянатa“ не могат да си мислят, че ще ни тропат с крак. Напомняме им, че с 37 депутати не могат да направят нищо. Финансовата политика на Асен Василев е доста неубедителна – той не може да постигне консенсус със синдикатите и браншовите организации. Приходите са ниски, разходите ще са по-големи, виждаме и пореден дълг“, добави той.

„Асен Василев не става за финансов министър. Извива ръцете на държавата и общините, искайки да вдигне данъците. Нека не си мие ръцете с парламента, бюджетът зависи изцяло от финансовото министерство. Това изглежда ляво правителство не може да получава повече нашата подкрепа във финансовата си политика. Основни проекти за развитието на България не се предвиждат в бюджета на Асен Василев“, добави Георгиев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ