Кметът на „Южен“ с редица изисквания към строителя на ул. „Даме Груев“

1896356

Новоизбраният кмет на район „Южен“ Атанас Кунчев отиде на място на ремонтираната улица „Даме Груев“. Във Фейсбук той публикува информация, според която уточнява какво всъщност е положението на този пътен участък и какви нови изисквания има той към строителя на обекта:

И днес отново бяхме на ул. „Даме Груев“, обсъдихме проблемите съвместно с директора на ОП „ОКТ“ Георги Стоилов, инспектор Георги Димкин от „Пътна полиция“ и представител на фирмата изпълнител.

Коментирахме възможните решения и подобрения и поставихме изисквания към изпълнителя. Има още много работа като изграждане на подходи към гаражите, коригиране на пътните знаци, поставяне на светофарна уредба на кръстовището с ул. „Пере Тошев“ и проектиране на още една на кръстовището с ул. „Братя Бъкстон“, обособяване на спирки на градския транспорт, поставяне на рампи за инвалиди и почистване на отводнителните шахти.

Разрешение за временна организация на движението ще има само след изпълнение на горепосочените изисквания.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ