Помните ли Миглена Ангелова от ,,Искрено и лично“?! Грабна диплома: Ама много съм добра!

миглена ангелова

Миглена Ангелова, която е известна на всички най-вече в ролята си на тв водещ и продуцент, има сериозен повод да почерпи, защото вече е дипломиран психолог, при това с оценка отличен.

Миглена е човек, който винаги е бил тясно свързан с психологията, а потвърждения за това са не само предаванията, които е водила през годините, най-вече емблематичното „Искрено и лично“, но и подходите, с които провежда години наред интервютата си. Е, както се казва, тази диплома сега изглежда точно на мястото си.

„Приятели, бързам да се похваля! Съобщиха ми оценката от държавния изпит по „Практическа психология“. Отличен! Вече съм дипломиран психолог. И съм ама мнооооого добра“!, това пише Ангелова и в личния си фейсбук профил, в който и към момента вали дъжд от честитки.

Нещо повече – Миглена Ангелова вече започва да практикува като психолог. Тя предлага консултации за различни проблеми, включително тревожност, депресия, стрес и отношения – все въпроси и състояния с актуален за обществото характер, предава show.blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ