Полиция извежда Юксел Кадриев от квартирата му? Водещият бесен, че наемът от 93лв свърши

юксел кадриев

Юксел Кадриев прибира 5826 лв. на месец от Би Ти Ви, но въпреки това не иска да пръска пари по скъпи квартири. Затова преди 10 години се е уредил с общинско жилище, за което плаща едва 93 лв. на месец.

Смяната на властта в София обаче ще доведе до най-голямото унижение в живота на новинаря. С решение на Апелативен съд – София Кадриев трябва да напусне до 1 месец общинското жилище, за да го отстъпи на истински нуждаещи се хора. Съдът е решил, че заплатата му е достатъчно добра, за да си позволи нормална квартира, още повече че вече дъщеря му е пълнолетна и не живее с него.

В момента Юксел живеел в почти безплатния дом с приятелката си. Само двамата се ширили в просторен апартамент в елитния столичен квартал „Борово“.

Приказката за журналистка обаче вече свърши и той трябва да се изнесе. Странното е, че етническият турчин се държи изключително недостойно и до момента отказвал категорично да предприеме каквито и да било мерки за изнасяне. Той на практика се е барикадирал в апартамента, което ще наложи извеждането му от полиция само след няколко седмици.

Юксел бил направо бесен, че искат от него да остави квартира с месечен наем от едва 93 лв., за да се нанесе някъде, където ще му искат поне 2 бона за подобна квадриатура. Макар да печели почти по 6 бона на месец, Кадриев не бил съгласен да дава половината от тях за квартира и сметки, когато може да я харчи по заведения, алкохол и нощен разврат.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ