Емануела избухна: Елвиса е безработен пияница с отклонения. Лъжеше родителите си за пари

Емануела

След като бившата жена №2 Поли обяви Благой Георгиев за грубиян, който се интересува само от парите и наранява близките си, дойде ред и на Емануела да нахрани яко Елвиса. Тя е категорична, че Мартин е просто един безработен пияница, които лъже както за връзката си с нея, така и за имотното си състояние. В няколко сторита в инстаграм певицата дори отиде по-далеч и заподозря, че бившият й страда от психично заболяване, пише ХотНюз.

Елвиса поканил участниците в Игрите в ресторант, за който твърдял, че е негов. Според Емануела обаче заведението си има други собственици и Мартин просто му прави реклама срещу няколко почерпки. Той много се нуждаел от тях, защото освен че нямал пари, имал и афинитет към чашката и дори към други по-силна неща. Ето и някой от разкритията на Емануела:

Виждам всички симптоми за сериозни “психични отклонения” в един, който се превърна в най-мразения, гледайки тези Игри отстрани! От участието му в “Игри на волята”, разбрах, че се е представил и за милионер управляващ ресторанти. От страх, участниците да не го хейтят, ли ги покани, плати им сметката (разбира се с одобрението на Собствениците) за да направи реклама (поне някаква работа да свърши). До колкото знам единственото, което управлява са редовни алкохолни запои, кажи-речи всеки ден, и то с промишлена консумация! Ресторантите, “Слава Богу” се управляват от други хора с по-големи проценти участие (всеки може да го види официално), дори част от персонала се чудели, дали той наистина им се води като шеф?! Той не работи, не прави нищо по цял ден, работата му е Деградация в алкохол през ден с компания от други неща и абстиненции.

Лъжеше дори родителите си, че не е с мен за да му дадат някой лев, да си оправи сметките! И когато аз кажех, че сме заедно, той им казваше, че съм Луда. Това може да му помогна и съм го карала да отиде на психолог, но уви, нещата ескалираха и аз си тръгнах от този Ад! Това трябва да е мъж на 40г, но защо е с поведение на хлапе на 18г с две деца, без семейство и без работа?!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ