Писъци огласиха училище в Радомир: 44-г. мъж нахлу в клас, причини немислимото на 2 деца

пловдив училище

Досъдебно производство за хулиганство е започнато от служители на Районно управление – Радомир, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Перник.

Сигналът е подаден от 37-годишна местна жителка. Същата заявила, че срещу дъщеря ѝ и нейна съученичка са отправени непристойни действия, обиди и ругатни. По-данни на майката мъж влязъл в час по време на учебни занятия и извел момичета навън, за да изясни ситуация, за която бил уведомен от съпругата му работеща в търговски обект срещу училището.

В сигнала се твърди, че децата били обвинени, че не са заплатили закупени от тях стоки, което довело до грубо и неуважително държание спрямо тях от 44-годишния съпруг на продавачката. След предприети действия от страна на полицията, е установено, че обвиненията към момичетата не отговарят на истината. Започнато е разследване и работата продължава под надзора на прокуратурата, допълват от ОД на МВР.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ