Наско Сираков разочарован от Краев и Жереми Петрис. Обмисля крайни мерки

payimage-579223

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков обмисля да изпрати на заточение Андриан Краев и Жереми Петрис във втория отбор, съобщава БИЛЦ от свои източници в клуба.

Легендарният голмайстор е стигнал до крайното решение заради отказа на двамата да подпишат нови договори.

Анди и Жереми са ключови футболисти в „синия“ отбор, но са разочаровали ръководството с голямата си упоритост да не подновят контрактите си с клуба, изстрелял ги към големия футбол.

Сираков първоначално смятал да ги отстрани от отбора и да гледат видео така, както наказа Илиан Стоянов преди двайсетина години. В крайна сметка обаче босът преценил, че сега времената са други и няма смисъл да прилага остарели наказателни методи.

Всъщност, мярката се налага, защото Сираков имал подозрение, че Краев и Петрис няма да дават всичко от себе си в предстоящите мачове. Това няма как да бъде потвърдено, защото двамата са умни момчета. Те със сигурност ще се раздават максимално, за да се представи отборът по най-добрия начин.

Друг аргумент на Сираков е, че с отстраняването им от първия състав ще се даде възможност на Николай Костов да подготви отбора за пролетта без футболистите, които вече няма да са на „Герена“ през 2024 година.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ